Багшлахболовсонхүчин

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

ДАШЗЭГВЭГАНТУЯА

сургалтын мастер , магистр

Хүнсний инженерчлэлийн салбар

Миний тухай

Албан тушаал

Сургалтын мастер

Мэргэжил

Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи

Эрдмийн зэрэг, цол

Хүнс судлалын ухааны магистр    

Судалгааны ажлын чиглэл

Пробиотик бүтээгдэхүүний биохими, технологийн судалгаа

 БҮТЭЭЛ

 

Гарын авлага

1

Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл

6

Ур чадвар


Ажлын туршлага

ХУГАЦАА

БАЙГУУЛЛАГА, АЛБАН БАЙГУУЛЛАГА

2011-

ШУТИС, Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуульд сургалтын мастер

2010-2011

Хүнсний технологийн коллеж-д багш

2009-2010

“Gezerland” ХХК-ийн сүүний үйлдвэрт технологич

Боловсрол

ХУГАЦАА

ТӨГССӨН СУРГУУЛЬ

ЭЗЭМШСЭН МЭРГЭЖИЛ

БОЛОВСРОЛЫН  ЗЭРЭГ

2009-2011

ШУТИС

Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи

Хүнс судлалын ухааны магистр 

2004-2009

ШУТИС

Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи

Бакалавр

1993-2003

Архангай аймгийн 3-р дунд  сургууль

 

Бүрэн дунд

Ур чадвар

Ажиллаж байсан төсөл

ХЭРЭГЖҮҮЛСЭН ХУГАЦАА

СЭДЭВ

ҮҮРЭГ

2008-2011

“Хоол боловсруулах эрхтний үйл ажиллагааг идэвхижүүлэх, нөхөн сэргээх зориулалттай био бүтээгдэхүүнийг пробиотик үйлчлэл бүхий бичил биетнийг ашиглан үйлдвэрлэх технологийн шийдэл, зохион бүтээлт” ШУТСангийн төсөл 

гүйцэтгэгч

2012-2014

“Талх, нарийн боовны үйлдвэрийн техник технологийн шинэчлэл” төсөл

гүйцэтгэгч