Багшлахболовсонхүчин

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

ГалсанцэрэнДолгорсүрэн

сургалтын мастер , магистр

Хүнсний инженерчлэлийн салбар

Миний тухай

Албан тушаал

Сургалтын мастер

Мэргэжил

Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний технологич

Эрдмийн зэрэг, цол

Хүнс судлалын ухааны магистр

Судалгааны ажлын чиглэл

Цэцэрлэг, сургуулийн хоолны шинэ технологи, баяжуулсан хүнс үйлдвэрлэх технологи

 БҮТЭЭЛ

 

Гарын авлага

5

Ур чадвар


Ажлын туршлага

ХУГАЦАА

БАЙГУУЛЛАГА, АЛБАН ТУШААЛ

2015-

ШУТИС, Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургууль, сургалтын мастер

2010-2015

ШУТИС, Хүнсний Инженер Биотехнологийн Сургуульд сургалтын мастер

2008-2010

ШУТИС, Хүнс, Биотехнологийн Сургуульд хичээлийн туслах ажилтан

2007-2008

ШУТИС, “MUST-сүлжээ” хоолны газарт тогооч

Боловсрол

ХУГАЦАА

ТӨГССӨН СУРГУУЛЬ

ЭЗЭМШСЭН МЭРГЭЖИЛ

БОЛОВСРОЛЫН ЗЭРЭГ

2008-2010

ШУТИС

Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний  технологич

Хүнс судлалын ухааны магистр 

200-2007

ШУТИС

Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний  технологич

Техникийн ухааны бакалавр

1990-2000

УБ хотын “Эрдмийн ундраа” дунд сургууль

 

Бүрэн дунд

Ур чадвар

Ажиллаж байсан төсөл

ХЭРЭГЖҮҮЛСЭН ХУГАЦАА

СЭДЭВ

ҮҮРЭГ

2011-2012

"Гэр хорооллын өрхийн амжиргааг сайжруулах, ногоо тариалж, хоол хийх" төсөл, JICA, Япон

сургагч багш

2008-

“Цэцэрлэг, сургуулийн хоол шим тэжээлийн сургалт, судалгаа”,“Уурхайн ажилчдын шим тэжээлийн судалгаа”, “Нарийн боов үйлдвэрлэх технологи” гэрээт ажил

сургагч багш