Багшлахболовсонхүчин

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

ЦэндМинжмаа

Багш

Хүнсний инженерчлэлийн салбар

Миний тухай

Албан тушаал

Багш

Мэргэжил

Хүнс үйлдвэрлэлийн инженер технологич

Эрдмийн зэрэг, цол

Хүнс судлалын ухааны магистр

 

Судалгааны ажлын чиглэл

Талхны чанар сайжруулагчийн судалгаа

 БҮТЭЭЛ

 

Гарын авлага

5

Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл

5

Шинэ бүтээл, ашигтай загвар

9

Ур чадвар


Ажлын туршлага

ХУГАЦАА

БАЙГУУЛЛАГА, АЛБАН ТУШААЛ

2016-

ШУТИС, Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуульд багш

2015-2016

ШУТИС, Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуульд дадлагажигч багш

2011-2015

ШУТИС, Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуульд сургалтын инженер

2008-2011

ШУТИС, Хүнсний Инженер Биотехнологийн Сургуульд сургалтын мастер

2007-2008

ШУТИС, Хүнсний Инженер Биотехнологийн Сургуульд хичээлийн туслах ажилтан

2002-2007

ШУТИС, Хүнс, Биотехнологийн Сургуульд цехийн туслах ажилтан

1999-2002

“Өгөөж-чихэр боов”ХК-д мастер

Боловсрол

ХУГАЦАА

ТӨГССӨН СУРГУУЛЬ

ЭЗЭМШСЭН МЭРГЭЖИЛ

БОЛОВСРОЛЫН ЗЭРЭГ

2015

МУБИС

Сурган, заах аргазүй

 

2012

“ОSHAcademy”

сургалтын төв

Хөдөлмөр хамгаалал аюулгүй ажиллагааны мэргэжилтэн

 

1997-1999

ТИС

Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи

Хүнс судлалын ухааны магистр 

1992-1996

ТИС

Хүнс үйлдвэрлэлийн инженер технологич

Техникийн ухааны бакалавр

1982-1992

УБ хотын 65-р дунд сургууль

 

Бүрэн дунд

Ур чадвар

Ажиллаж байсан төсөл

ХЭРЭГЖҮҮЛСЭН ХУГАЦАА

СЭДЭВ

ҮҮРЭГ

2012-2016

“Талх, нарийн боовны үйлдвэрийн техник технологийн шинэчлэл”төсөл

гүйцэтгэгч

2012-2014

“Ургамлын гаралтай түүхий эд ашиглан биологийн идэвхт хүнсний нэмэлт гарган авах технологи” ШУТ-ийн төсөл

гүйцэтгэгч