Багшлахболовсонхүчин

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

ЛодойсамбууЦэрэнпүрэв

Ахлах багш , Доктор (Ph.D)

Хүнсний инженерчлэлийн салбар

Миний тухай

Хүнсний Инженерчлэлийн салбарын ахлах багш

Ур чадвар


Ажлын туршлага

1991-1992 он: МУИC, Биохими микробиологийн тэнхимд эрдэм шинжилгээний ажилтан

1992-1999 он:  ТИС. МИС, Нийтийн хоолны тэнхимд хичээлийн туслах ажилтан

1999- 2002 он: ШУТИС, ХИБС,  дадлагажигч багш

2003-2008  он: ШУТИС, ХИБС,  багш

2008-оос одоог хүртэл ШУТИС. ҮТС, Ахлах багш

Боловсрол

1973-1983 Өвөрхангай аймгийн 10 жилийн 1-р дунд сургууль

1983-1984 онд ОХУ-ын Эрхүү хотын Их сургуулийн хэлний бэлтгэл

1984-1990 онд  Москва хотын Биотехнологийн Их сургууль

1997 онд  Техникийн ухааны магистр, ШУТИС, Хүнсний технологийн сургууль

2009 онд Техникийн ухааны доктор, (Ph.D) ШУТИС, ХИБС

Ур чадвар

Ажиллаж байсан төсөл

ШУТИС, ХБТС, П.Н Шастины нэрэмжит Клиникийн нэгдсэн эмнэлэг, Элэг судлалын төв хамтарсан ШУТ-ийн Эмчилгээний хоолны "Эх гал" төсөл, 2002

ШУТИС,ХБТС Уулын баяжуулах "Эрдэнэт" үйлдвэрийн хамтарсан сувиллын хоолны "Хоол эрүүл мэнд" төсөл, 2006

ШУТИС, ХБТС,  "CIS-Mongolia" хамтарсан гэрээт ажил, 2006

ШУТИС, ХБТС, Клиникийн нэгдсэн 1-р эмнэлэгтэй хамтарсан шинжлэх ухаан технологийн технологи дамжуулах төсөл, 2007

ШУТИС, ХБТС, Уулын баяжуулах "Эрдэнэт" үйлдвэрийн хамтарсан "Чихрийн шижин өвчний эмчилгээний хоол" ШУТ-ийн төсөл, 2008

ШУТИС, ХБТС, Япон улсын Хүнсний үйлдвэрлэл эрдэм шинжилгээний "Кирин" компанитай хамтарсан "Нутгийн эсэг цагаан идээний хөрөнгөний судалгаа" төсөл, 2007-2008

ШУТИС, ХБТС,  "CIS-Mongolia" хамтарсан "Уурхайн ажилчдын хоолны газрын хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг сайжруулах"  гэрээт ажил, 2008-2010

ШУТИС, ХИБС

ШУТИС, ХИБС "Монгол цагаан идээний технологи дамжуулалт-үйлдвэрлэл" Инновацийн төсөл, 2013-2014

ШУТИС, ХИБС  "Монголын хүн амын хүнсний бодит хэрэглээний судалгаа" ШУТ сангийн ОУ-ын төсөл, 2013-2014