Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлийн 1-р дамжааны оюутнуудад шинжлэх ухааны доктор, профессор Ц.Батсүх, доктор, дэд профессор Б.Дэлгэрмаа, "АПУ" компаний технологич Б.Аминаа нар хүнс үйлдвэрлэлийн технологич мэргэжлийн онцлог, үүрэг хариуцлага, орчин үеийн хүнс үйлдвэрлэлийн технологийн бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн талаар лекц ярилцлагыг зохион байгуулав.
Хүнсний инженерчлэлийн салбарын багш, оюутнууд "Алтан тариа" ХХК-ийн үйлдвэртэй танилцлаа
ХҮНСНИЙ ИНЖЕНЕРЧЛЭЛИЙН САЛБАР АЖИЛ ОЛГОГЧИЙН ӨДӨРЛӨГ ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ.
"Бид хүнсчид" өдөрлөг амжилттай зохион байгуулав
"Махимпекс", "Талх чихэр" компаний үйл ажиллагаатай оюутанууд танилцав
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАРЫН ПРОФЕССОРЫН СЕМИНАР