ХөтөлбөрМэргэжил

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ /МАГИСТР/

2016.06.28 19:17:09

“Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн үнэлгээ” мэргэжлийн хөтөлбөрийн зорилго: “Хөдөө аж ахуй, хүнс үйлдвэрлэлийн салбар, төрийн байгууллагад эрдэм шинжилгээний ажилтан, хүнсний аюулгүй байдлын хяналтын мэргэжилтэн, их, дээд сургуульд багш, судлаачаар ажиллах чадвартай боловсон хүчнийг магистрын зэрэгтэйгээр бэлтгэхэд оршино”.

“Хүнсний чанар, аюулгүй байдал” мэргэжлийн бакалавр, “Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй”, “Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ” мэргэжлийн магистр, “Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй”, “Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ” мэргэжлийн болон судлаач  магистрийн  хөтөлбөрөөр суралцагсдад санал болгох судалгааны сэдэв

E541000 Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй”, “Е07210103Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ” мэргэжлийн магистрийн сургалтын түвшинд:

Эрүүл мэндийг дэмжих үйлдэлтэй сүүн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн судалгаа

Эрүүл мэндийг дэмжих үйлдэлтэй махан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн судалгаа

Эрүүл мэндийг дэмжих үйлдэлтэй талх, гурилан  бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн судалгаа

Эрүүл мэндийг дэмжих үйлдэлтэй амтлаг бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн судалгаа

Хэрэглээний чанарыг сайжруулсан идэшний тос үйлдвэрлэх технологийн судалгаа

Мах бэлтгэлийн дагалдах түүхий эдээс биологийн идэвхит нэгдлийг ялгах дэвшилтэт технологи

Дотор мах боловсруулах, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх төсөр болон дэвшилтэт технологийн судалгаа

Хүнсний түүхий эд боловсруулах саатуулах технологийн судалгаа

Импортын хүнсний аюулгүй байдлын үнэлгээ  /бүтээгдэхүүний нэр төрлийг сонгоно/

Хүнсний нарийн ногооны гарал үүсэл, эрүүл ахуйн үнэлгээ

Өндөр эрсдэлтэй хүнсний хяналтын онцлог

Хүнсний үйлдвэр, аж ахуйн газрын эрсдэлийн түвшний үнэлгээ

Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний газрын эрсдэлийн үнэлгээ

Бэлчээрийн мал аж ахуйн нөхцөлд зохистой дадал нэвтрүүлэх арга зам

Уламжлалт хүнсний хэрэглээний эрүүл ахуйн үнэлгээ

Шилжилтийн үеийн хүнсний хэрэглээний чанар, эрүүл ахуйн үнэлгээ

Даяаршлын үеийн хүнсний зохистой хэрэглээний загвар

Бэлчээрийн мал аж ахуйг органик аж ахуйн зарчмаар хөгжүүлэх арга зам

Үйлдвэрийн орчны эрүүл ахуйн үнэлгээ

Жижиг, дунд үйлдвэрт нэвтрүүлэх дотоод хяналтын тогтолцооны оновчтой загвар

Хүнсний сав баглаа, боодлын ашиглалт, эрсдэлийн үнэлгээ

Хүнсний сав баглаа, боодлын материалын харьцуулсан судалгаа

Сүхбаатар дүүргийн засаг даргын захирамжийн дагуу 2017 оны 10 дугаар сарын 13-ны өдөр Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн оюутнууд хичээлийн 1-р байр, Т байр, хичээлийн 4-р байрны гадна талбайн хог хаягдал, шарлаж унасан навч зэргийг цэвэрлэв.  Хичээлийн 1-р байр: Хүнсний инженерчлэлийн салбарын эрхлэгчийн туслах Б.Насанжаргал, сургалтын мастер Б.Буянзаяа нарын удирдлаган дор 19 оюутан    Хичээлийн Т байр: Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын сургалтын мастер Б.Нандин-Эрдэни...

Их уншсан мэдээ

``БИОТЕХНОЛОГИ-БИДНИЙ АМЬДРАЛД 2016`` оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай зохион байгуулагдлаа

2016.03.12

Биотехнологи, микробиологи мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудыг эрдэм шинжилгээ, судалгааны ажилд дадлагажуулах, тэдний бүтээлч сэтгэлгээг хөгжүүлэх, онол, практикийн уялдаа холбоог сайжруулах зорилгоор...